Translate

Varsågod-korg i badrummet


Här kommer ett omtänksamt tips från Nyfiken gul:
”I badrummet har jag en snygg korg med en liten fin textad lapp där det står "varsågod". I korgen finns sånt som kan tänkas behövas för de som är på besök och akut behöver något.  T.ex. bindor och tamponger, lite plåster, en pincett, våtservetter i små förpackningar, en karta huvudvärkstabletter och lite annat småplock.

Mycket uppskattat hos mina gäster och vänner och jag står i evig tacksamhetsskuld till min tonårsdotters kompisar som ibland är för blyga för att fråga efter bindor!”

3 kommentarer:

  1. väldigt bra tips det där :) ska kanske också pröva det

    SvaraRadera
  2. Gillar det jättemycket! Har hört om sånt på större fester, tex bröllop; att man ställer fram en stor korg med alltmöjligt i, men då är det såklart kondomer och hårspray och annat som gästerna där kan tänkas behöva. :-) Men det där var ju en jättefin idé!

    SvaraRadera
  3. Att du står i tacksamhetsskuld betyder att du är skyldig någon. Vad jag tror att du vill mena är att de står i tacksamhetsskuld till dig. :-)

    SvaraRadera

• Arkiv

• Om Smarta vardagstips

På denna sida samlas knep och tricks som gör livet enklare. Husmorstips och huskurer blandas friskt med nya smarta lösningar och lifehacks. Hoppas du får lika stor nytta av dem som jag!

OBS! Alla tips är inte testade och jag kan inte garantera att de fungerar. Använd dem på egen risk!

• Sök efter tips

Följ Smarta vardagstips på Facebook