Translate

Håll blomkrukan på plats


Jag har en hög stubbe i min trädgård som jag tycker det är snyggt att ställa en blomma på.
Problemet är bara att krukan tenderar att blåsa ner vid minsta lilla vindpust.

Då kom jag på ett smart sätt att lösa problemet. Jag tog en keramikkruka med ett hål i botten som ytterkruka och slog sedan ner en spik i stubben. Jag ställde sen keramikkrukan så att spiken stack upp en bit genom hålet och täckte botten med smågrus (lecakulor går också bra). Sedan satte jag ner innerkrukan med blomman.

Nu står blomman stadigt i alla väder. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

• Arkiv

• Om Smarta vardagstips

På denna sida samlas knep och tricks som gör livet enklare. Husmorstips och huskurer blandas friskt med nya smarta lösningar och lifehacks. Hoppas du får lika stor nytta av dem som jag!

OBS! Alla tips är inte testade och jag kan inte garantera att de fungerar. Använd dem på egen risk!

• Sök efter tips

Följ Smarta vardagstips på Facebook