Hem
Om mig
Fläckborttagning ABC
13.5.13
Tina bröd i mikron
När man
tinar bröd
i mikron blir det lätt svampigt och mjukt.
Detta undviker man enkelt genom att placera brödet på lite
hushållspapper
först! Pappret suger nu upp fukten och brödet blir perfekt.
Egen bild
2 kommentarer:
Nazima
13 maj 2013 kl. 21:55
Vilket bra tips, det måste jag prova nästa gång vi tinar bröd!
Svara
Radera
Svar
Svara
Fatet
7 november 2020 kl. 15:13
Fan va Nice tack
Svara
Radera
Svar
Svara
Lägg till kommentar
Läs in mer...
Senaste inlägg
Äldre inlägg
Startsida
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Vilket bra tips, det måste jag prova nästa gång vi tinar bröd!
SvaraRaderaFan va Nice tack
SvaraRadera