6.7.10

Vika mjölkpaket

Här är ett bra tips som kommer från min mans mormor. Hon sparade plats i sopskåpet genom att vika mjölkpaket, filpaket o dyl till små platta "skjortor":1. Öppna paketet så att det är helt öppet i toppen.


2. Platta ihop paketet och vik upp bottenplattan.


3. Vänd paketet så att bottenplattan hamnar neråt, och vik sen upp kortsidorna mot dig.
4. Vänd paketet igen, så att bottenplattan kommer uppåt. Vik paketet på mitten så att toppen kommer mot bottenplattan.

5. Kila in toppen under bottenplattan. Klart!


6. På andra sidan ser det nu ut som en vikt skjorta. :)Plastpåsar brukar jag också vika ihop för att spara plats, dem skakar jag ut och tvinnar till en smal "orm", som jag sedan knyter ihop med en lös knut.

1 kommentar:

  1. Vilket bra tips!
    Jag brukar vika likadant med papperspengar för att få till en liten skjorta, men då viker jag så det blir små skjortärmar!

    SvaraRadera