Translate

Slipp kladdet när du knådarOgillar du också att knåda degar, rulla chokladbollar eller göra smuldeg? Jag brukar dra mig för alla recept som innebär att man blir jobbigt kladdig om händerna som tar tid att få bort (och när man är klar har man deg över hela badrummet).

Här är ett sätt att kunna baka brödet/pajen utan att bli kladdig: Använd plasthandskar (kan köpas t.ex. på apoteket) eller stoppa händerna i 3-5 liters plastpåsar innan du börjar knåda! Kladdet är ett minne blott.

1 kommentar:

  1. Jag brukar använda engångshandskar när jag hackar lök, chili eller annat starkt. Hatar när det biter sig fast i fingrarna!

    SvaraRadera

• Arkiv

• Om Smarta vardagstips

På denna sida samlas knep och tricks som gör livet enklare. Husmorstips och huskurer blandas friskt med nya smarta lösningar och lifehacks. Hoppas du får lika stor nytta av dem som jag!

OBS! Alla tips är inte testade och jag kan inte garantera att de fungerar. Använd dem på egen risk!

• Sök efter tips

Följ Smarta vardagstips på Facebook