Translate

Avfetta kläderna

Här kommer ett tips från Ann:
"Är lite nöjd med min upptäckt av fläckborttagning av fett på kläder, så jag känner att jag vill dela med mig. Har fyllt en sprayflaska med naturavfettning för bilar och sprayar helt enkelt på fläcken innan tvätt - har fungerat varenda gång (hittills) och inte förstört något plagg på något sätt. Kanske fungerar med vilken sorts avfettning som helst men har bara provat 'koncentrerad naturavfettning OKQ8'".
Andra tips i Smarta vardagstips är ju att använda diskmedel mot fettfläckar, men detta kanske är ännu effektivare? Jag får testa om jag stöter på en envis fläck som inte diskmedlet biter på.

Bild från OKQ8.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

• Arkiv

• Om Smarta vardagstips

På denna sida samlas knep och tricks som gör livet enklare. Husmorstips och huskurer blandas friskt med nya smarta lösningar och lifehacks. Hoppas du får lika stor nytta av dem som jag!

OBS! Alla tips är inte testade och jag kan inte garantera att de fungerar. Använd dem på egen risk!

• Sök efter tips

Följ Smarta vardagstips på Facebook