Translate

Hur får man zinkkrukan matt?

Fråga: Jag har en blank zinkkruka som jag skulle vilja ha matt, hur gör jag? /Bodil

Svar: Det vet jag tyvärr inte. Men kanske någon av er läsare vet? Skriv som kommentarer här under i så fall!

1 kommentar:

  1. testa att gnugga hela krukan med stålull. Det är jag rätt säker på tar bort glansen. Sen kan du gnida in den men kaffesump om du vågar. Det tar iaf garanterat bort det blanka, tror det gör att krukan får lite "vintage"känsla. Du kan ju börja testa på undersidan eller så.. :-)

    SvaraRadera

• Arkiv

• Om Smarta vardagstips

På denna sida samlas knep och tricks som gör livet enklare. Husmorstips och huskurer blandas friskt med nya smarta lösningar och lifehacks. Hoppas du får lika stor nytta av dem som jag!

OBS! Alla tips är inte testade och jag kan inte garantera att de fungerar. Använd dem på egen risk!

• Sök efter tips

Följ Smarta vardagstips på Facebook