Translate

Tuggummi på TV

Fråga: Min son har kletat ned TV:n med tuggummi. Det är en LCD-skärm. Tuggummit har stelnat och sitter smetat över nästa hela skärmen. Har du erfarenhet av detta som du kan berätta om så vore jag mycket tacksam. /Erik

Svar: Oj! Inge kul... Tipset mot tuggummi brukar vara matolja, smetar man det på tuggummit löser det upp sig och går lätt att få bort. Men jag vet inte om olja är så bra för en skärm! Jag skulle nog testat matolja ändå, men torkat bort det så snabbt som möjligt med en torr tygtrasa.

5 kommentarer:

 1. Aldrig kommenterat men läst och gillat! Så, en liten grej till dig: http://hellysjul.blogspot.se/2012/10/lankkarlek-pa-hogsta-niva.html
  Tack för alla grymma tips!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men tack vad snällt! <3 Skickar gärna vidare.

   Radera
 2. jätte bra tips. Räddad just vår TV... tummen upp från en pappa som varit ursinnig på sin lilla dotter...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tusentack för tipset med tuggummit. är snart 80 år och tuggar fortfarande, men sätter inte det använda under bordet. tyvärr hamnade det på tangentbordet/skärmen, men matolja funkar.

   Radera

• Arkiv

• Om Smarta vardagstips

På denna sida samlas knep och tricks som gör livet enklare. Husmorstips och huskurer blandas friskt med nya smarta lösningar och lifehacks. Hoppas du får lika stor nytta av dem som jag!

OBS! Alla tips är inte testade och jag kan inte garantera att de fungerar. Använd dem på egen risk!

• Sök efter tips

Följ Smarta vardagstips på Facebook