Translate

Facebookgrupp


Flera av er gillar Smarta vardagstips sida på Facebook, och jag har även brukat lägga en länk där till alla nya inlägg. Men Facebook har nu dessvärre ändrat så att man inte längre automatiskt kan se alla uppdateringar. 

Som komplement till sidan har jag också skapat en Smarta vardagstips-grupp på Facebook som ni väldigt gärna får gå med i, så blir det också enklare för er att ställa frågor, chatta med varandra eller dela med er av era egna tips! Tips som inte redan finns i bloggen publicerar jag allt eftersom.

En annan fördel är att ni i gruppen kan diskutera tipsen ni provat. Var det bra eller dåligt? Fungerade det? Hoppas vi blir ett glatt gäng tillsammans. Välkomna dit!

Du som inte har Facebook behöver inte oroa dig, det går ju även alldeles utmärkt att kommentera under tipsen här i bloggen!

7 kommentarer:

 1. Men jo, man kan ju koppla bloggen till FB-sidan med RSS Graffiti?

  Så har jag med min blogg! Lycka till! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fast även om inläggen publiceras automatiskt på facebooksidan så når inläggen i den inte längre ut till alla som "gillat" sidan. Det brukar numera vara bara ett 30-tal av 200 gillare som får se inläggen...

   Radera
  2. Men det handlar ju om deras inställningar, inte om kopplingen blogg-facebook?

   Radera
  3. Javisst, det var det jag skrev. Jag skrev ju att Facebook hade ändrat så man inte längre automatiskt ser alla uppdateringar ens favoritsidor gör.

   Alltså jag menar att _du som läsare_ inte längre ser allt vad jag skriver på Facebooksidan.

   Radera
 2. Aha! Det var jag som läste slarvigt, förlåt! Lycka till med Facebookgruppen! Smart att göra så!

  SvaraRadera
 3. TIPS! =)
  Tipsa alla om att göra följande så ska du se att alla får tillgång till dina uppdateringar! Om alla som gillar sidan går in på sidan och klickar på det lilla kugghjulet bredvid medelandeknappen, till höger och sedan klickar på lägg till i intresselistor, så kommer alla uppdateringar upp på "väggen"!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för tipset Ida! Ska lägga till det i inlägget. =)

   Radera

• Arkiv

• Om Smarta vardagstips

På denna sida samlas knep och tricks som gör livet enklare. Husmorstips och huskurer blandas friskt med nya smarta lösningar och lifehacks. Hoppas du får lika stor nytta av dem som jag!

OBS! Alla tips är inte testade och jag kan inte garantera att de fungerar. Använd dem på egen risk!

• Sök efter tips

Följ Smarta vardagstips på Facebook