Translate

Smarta smoothie-påsar i frysen

Ett gott och nyttigt mellanmål är att mixa/röra ihop en god, iskall smoothie. Ta frukten/bären kalla direkt ur frysen och mixa med naturell yoghurt. För mer sötma, blanda även i banan eller lite socker.

Nyligen stötte jag även på ett smart tips från nätet, om att skära upp mycket frukt och bär och blanda portionsvis i fryspåsar. Nu är det bara att ta fram en färdig fruktpåse ur frysen, mixa och servera.
Så smidigt!


Källa och bild: Fitness is sexy

5 kommentarer:

 1. Tack för tipsen! Jag älskar smoothie och dottern med så frysa in frukt och bär i påsar redo att ha till smoothies måste jag göra!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Så smart!!! Tack för tipsen:)

  SvaraRadera
 3. Jätte cool!!! Tack for tipsen:)

  SvaraRadera
 4. Håller frukten på fruktfatet på att bli dålig? Skär upp den i småbitar och frys ner. Inget behöver på det sättet slängas.

  SvaraRadera
 5. Precis detta är ett jättesmart sätt att ta hand om bananer på som börjat bli bruna! Funkar fortfarande bra i smoothie. Men jag skulle tipsa om att skära frukten (särskilt bananen) i lite mindre bitar än bilden visar es annars funkar det inte att mixa det direkt från frysen - om man inte har en superstark mixer förstås.
  :-)

  SvaraRadera

• Arkiv

• Om Smarta vardagstips

På denna sida samlas knep och tricks som gör livet enklare. Husmorstips och huskurer blandas friskt med nya smarta lösningar och lifehacks. Hoppas du får lika stor nytta av dem som jag!

OBS! Alla tips är inte testade och jag kan inte garantera att de fungerar. Använd dem på egen risk!

• Sök efter tips

Följ Smarta vardagstips på Facebook