Translate

Stalltipset


Någon mer än jag som minns rubriken "Stalltipset" i tidningen Min Häst på 90-talet? Det var nästan min favoritdel av tidningen. Redan i 11-12 års ålder var jag uppenbarligen insnöad på smarta tips. Det ska böjas i tid... :)

Ett av tipsen jag minns från Stalltipset var att man kunde rengöra ryktsakerna genom att blötlägga dem i en hink saltvatten över natten.

Ett annat tips handlade om gula fläckar som ljusa hästar lätt får i pälsen när de ligger ner i sin box. Dem får man bort genom att blöta fläcken och sedan gnida in den med potatismjöl. Man väntar en stund och borstar sedan bort potatismjölet med en vanlig ryktborste. Smart om man t.ex. vill ha hästen fin inför en tävling.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

• Arkiv

• Om Smarta vardagstips

På denna sida samlas knep och tricks som gör livet enklare. Husmorstips och huskurer blandas friskt med nya smarta lösningar och lifehacks. Hoppas du får lika stor nytta av dem som jag!

OBS! Alla tips är inte testade och jag kan inte garantera att de fungerar. Använd dem på egen risk!

• Sök efter tips

Följ Smarta vardagstips på Facebook