Jag har sedan länge bakat med torrjäst, som funkar väldigt bra om man lär sig att hantera torrjäst. Mest använder jag torrjäst "enbart" p.g.a att jag bakar relativt sällan, så färskjästen hinner bli dålig.
Off topic: Till alla "hälsofreaks": Färskjäst går helt utmärkt att äta "rakt upp och ner"! Användes under kriget i Finland som vitamintillskott till skolbarnen. Det smakar faktiskt gott också, trots att det innehåller en massa nyttigheter! //Johan
ah, vad bra! vet aldrig vad jag ska göra med öppnade jästpaket!
SvaraRaderaJag har sedan länge bakat med torrjäst, som funkar väldigt bra om man lär sig att hantera torrjäst. Mest använder jag torrjäst "enbart" p.g.a att jag bakar relativt sällan, så färskjästen hinner bli dålig.
SvaraRaderaOff topic:
Till alla "hälsofreaks": Färskjäst går helt utmärkt att äta "rakt upp och ner"! Användes under kriget i Finland som vitamintillskott till skolbarnen. Det smakar faktiskt gott också, trots att det innehåller en massa nyttigheter!
//Johan